Plakater natur

Skal du købe store plakater, skal du have flere ting i mente. At printe store plakater kræver at flere parameter er i orden, så når du får din plakat, så er den i højeste kvalitet. Store plakater har en wow-effekt og kan imponere med det rette motiv. Når jeg laver store plakater kvalitetstjekker jeg dem allerede inden jeg tager billedet. Dette skal forstås på den måde at jeg sørger for at have alle parameter i bagtankerne. Motiv, kvalitet og format/beskæring osv. Derudover kvalitetstester jeg mine store plakater med testprint og ser detaljer igennem, før jeg lægger dem på webshoppen.

Udvalgte plakater
      
              399,00 kr+             399,00 kr+            399,00 kr+                 399,00 kr+             
     
    399,00 kr+                         399,00 kr+                        399,00 kr+
Se alle plakater her 

Hvad skal du være opmærksom på med store plakater til stuen?


Flere og flere har store plakater i stuen og med god grund. Det løfter stuen i en grad, som mindre billeder kan have svært ved. Fordelen ved at have store plakater til stuen, er at de fleste har en mening omkring plakater/billeder. Hvorimod at f.eks. et maleri er ofte forudbestemt i stil og tanker. Dette gør at man ikke debattere eller snakker så meget omkring maleriet, da man ofte skal have en stor og bred viden. Store plakater til stuen giver debat og samtaler, da en mening omkring de store plakater oftest ikke kan gå forkert. Så store plakater til stuen er med til at løfte rummet og giver en stor wow-effekt. Så se om noget af mit udvalg af store plakater ikke kan pynte til din stue. Skal du have større end de store plakater jeg har på webshoppen til din stue, så specialfremstiller jeg også, så kontakt mig for nærmere info på Kundeservice@ananiasolsen.com


Store plakater til væggen?


Når du skal vælge motiv og størrelse til din væg, er muligheden for store plakater til din væg en af de mange muligheder. Her skal du være opmærksom på at en stor plakat kræver flere ting for at det kommer til sin ret på din væg og dermed får den ønskede effekt, som store plakater kan. Færre elementer til væggen er oftest at foretrække, grundet at en stor plakat fylder mere og giver mere opmærksomhed til væggen. Hvornår kan du så vide hvor det er godt at vælge store plakater til væggen? Det kan du når du føler der er overskud af plads og en stor plakat til din væg vil lukke det meste af den overskydende plads. Derudover så giver store plakater også flere detaljer, som bliver fremhævet på din væg i takt med at det netop det store plakater kan. Som udgangspunkt, så kan du vælge ud fra, at små plakater giver finesse og store plakater til din væg giver en wow effekt.


Laver du store kunstplakater?


Alle mine plakater fås i 70x100 cm, som standard. Jeg ønsker at kunne levere min kunstplakater i så store størrelser som muligt, da jeg ønsker at du som kunstelsker, kan få dækket dine behov. Det er en personlig beslutning at have store kunst plakater hængende. I gennem mange års erfaring og uddannelse, har jeg sat mig ind i hvad kunst kræver og hvad man skal være opmærksom på når man skal have store kunstplakater. Dette gør at når du vælger mine kunstplakater, så er du sikret i kvalitet og stolthed. Dette er fordi at jeg er meget detaljeorienteret og sikre at alt spiller, så du sikkert kan vælge mine kunstplakater i store størrelser. Skal du have større end de store kunstplakater jeg har på webshoppen, til dit hjem, så specialfremstiller jeg også. Her ser jeg på muligheder sammen med dig og prøver at efterkomme dine ønsker så vidt muligt. Kontakt mig for nærmere info på Kundeservice@ananiasolsen.com


Skal plakater være store?


At have store plakater hængende kan være flot, men også knap så heldigt. Et eksempel ville være et soveværelse, hvor man enten har et lille billede stående eller hængende ved din sengehylde og ved væggen over sengen, en stor plakat. Dette gøre både at det lille billede forsvinder i det store hele, men er synligt for dig, som bor og begår sig i soveværelset til dagligt. Så svaret er både og, i om plakater fortjener at blive vist i store størrelser. At vælge plakater så store kræver også mere omtanke i valg af motiv. F.eks. kan et spædbarn i store plakatstørrelser have modsatte effekt, så det kommer ud som et kæmpe barn. Nogle motiver har altså et smertegrænse, størrelsesmæssig og fortjener ikke altid at plakater skal være store i størrelser. Personligt elsker jeg at se plakater så store, som muligt, men nu er jeg også smittet af min faglighed og har baggrund og viden om hvad kan holde til det og hvad kan ikke. Derfor når du vælger et af mine plakater, som store, kan du trygt vide at det er noget jeg har tænkt over og kvalitetstjekket.


Har set kæmpe store plakater, er det noget du laver?


I takt med huse bliver større og større er der også efterspørgelse på kæmpe store plakater og dette er noget jeg laver unikt, som projekt. Dette vil sige at hvis du som kunde har en kæmpe væg og skal brug ikke bare store, men kæmpe store plakater. Så kan jeg med min uddannelse og baggrund sætte mig ned med dig i et møde og rådgive og udvikle en kæmpe plakat til din store væg. Her vil man sparre og lytte til ønsker og komme med forslag og tanke og sammen nå i mål, så når den kæmpe store plakat eller plakater skal op og hænge er man sammen nået i mål. At have kæmpe store plakater viser en ekstravagance, som de færreste har hængende. Dette er også noget som skal hænge i mange år og defor og være i ordentligt kvalitet. Dette kan du trygt stole på at jeg sikre med dine kæmpe store plakater, bestilt hos mig er. 


Kan man så få store farverige plakater?


Ja det kan man i den grad, det er virkelig vigtig at man ved hvad man laver når man skal have store plakater og der spiller farverne også ind. At have disse store farverige plakater, viser at man har en strålende og udadtil personlighed, man vil ikke bare nøjes, men vil ses, det samme gælder store farverige plakater. Når man nu skal have store farverige plakater kræver det indsigt og viden i, om hvad der kan lade sig gøre og hvor begrænsningerne kan være. Nu ønsker jeg ikke at begrænse mig som udgangspunkt, men store farverige plakater skal laves igennem en ordentlig printer og det er her jeg har sikret mig en god samarbejdspartner med mine billeder og plakater. Derfor ved jeg at mine farver kommer ordentlig ud når jeg leverer et kunstprojekt eller stor farverige plakater. 


Store vægplakater vinder frem.


I dag er større vægplakater mere populært end nogensinde før, huse i dag har store fyldige rum, som gør at vi gerne vil have store vægplakater hængende. Det er overskud at have så store vægplakater og viser en personlighed, der viser at man ikke bare vil nøjes. Store vægplakater falder også i godt hak til design og understøtter den kvalitet, som f.eks. designer møbler udstråler. Når man vælger store vægplakater skal kvaliteten også komme til sin ret. Både motiv i form at resolution og beskæring etc. skal være gennemtænkt, så man kan nyde detaljerne, ved netop så store vægplakater. Derud skal farver og print være i høj kvalitet. Alt dette er du garanteret når du bestiller et kunstprojekt hos mig om det er et af mine 70x100 cm, koncept billeder eller et bestilt kunstprojekt. Så er mine store vægplakater lavet med omtanke personlighed og tilfredshed. Så se om en af mine store vægplakater kan lysne dit hjem op ellers kontakt mig gerne for spørgsmål til et ønske af kunstprojekt. Dette kan ske på kundeservice@ananiasolsen.com