Plakat

Når du leder efter en plakat til dit hjem, er det vigtigt at det er en plakat af kvalitet, både i tryk og papir.

Din plakat skal pynte og ikke bare hænge for at lukke et hul eller revne på væggen.

Plakater skal inspirere, både dig og dine mennesker omkring dig. En plakat kan løfte et rum, som et lys kan lette et mørkt rum. Rummet er først fuldendt, når der er et match mellem dig og din plakat. Når du leder efter en plakat til dit hjem, så er det dybde du kan tilføje, derfor er det vigtigt at farverne kommer flot ud på din plakat. Dette er noget jeg har kvalitetssikret, ved at bestille prøvetryk af min plakater og sætte mine plakater under lup. Dette gør at du er garanteret tilfredshed, når du hænger en plakat fra mig, på din væg.

 

Udvalgte plakater

     
              399,00 kr+             399,00 kr+            399,00 kr+                 399,00 kr+             
     
    399,00 kr+                         399,00 kr+                        399,00 kr+
Se alle plakater her 

Er mine billeder børneplakater?

Har du børn, er børneplakater en god måde stimulere dit barns sind på, dit barn er stadig i et kreativt stadie i livet og der er plads til leg og udforskelse. Børn i dag bliver påvirket fra alle vinkler og retninger, inspireret og draget af mange medier. 

Børneplakater bliver mere og mere populære og hvem husker ikke selv sin egen børneplakat fra sin egen barndom? I dag er børn mere tilstede i beslutnigerne der bliver taget omkring deres liv, derfor er de også mere bevidste omkring smag og stil. Så når de ser en ting f.eks. børneplakater er de hurtige til at afgøre om det er en børneplakat de vil have på deres værelse.

Om mine billeder passer som børneplakater, vil jeg lade dit barn bestemme. Det ville betyde meget for mig at vide at mine billeder er børneplakat venlige. Børneplakater kommer i mange formater og variationer. Når børn kigger på en plakat drømmer de og de følelser vil jeg gerne have at dine børn tager med videre fra mine plakater.


Mine plakater som kunstplakater?


I dag er kunstplakater ekstrem populære og er stadig stødt voksende. Jeg ønsker at mine plakater skal kategoriseres som kunst, da jeg unikt laver dem med omtanke og bagtanke, som kunstplakater. Jeg elsker at se plakater af kunst og de mange variationer og former der bliver skabt. Kunst er et bredt ord og omfavner mange og heriblandt også mine plakater. 

Når du hænger en af mine plakater op, vil jeg have at du tænker unik kunst. Jeg ønsker at du fortæller dine mennesker omkring dig at dine kunstplakater er lavet af mig. Og den kunst er unik, fordi der er et match mellem dig om mine plakater.


Hvad kategoriserer mine plakater som kunst?


I takt med at jeg unikt laver billederne som kunstplakater, er det gennem leg og kreativitet.

Jeg mener at kunst er skabt med om og bagtanke, så de får dybde og vinkler, som definerer og udfordrer vores eksistens, mine plakater er skabt ligeså og derfor må de defineres som kunstplakater. Igen synes jeg ikke at jeg selv skal kalde mig kunstner, men derimod høre ordet kunst fra andre omkring mine værker, det er et af mine succeskriterier. Jeg er konstruktiv og kritisk overfor mine og andres værker i mit fag, som definerer sit arbejde som kunst. Min ambition er at slå igennem som kunstfotograf på internationalt niveau og noget jeg hårdnakket og dedikeret går efter. Synes man ikke at mine plakater er kunst, er det også helt fint. Kunst er i konstant udvikling og dog stadig i stilstand, det er det jeg mener mine kunstplakater kan, følge med udviklingen, men dog stadig stoppe tiden for at nyde øjeblikket.Plakater til stuen


Skal din stue have et forfriskende løft og en opmærksomhed, som når man er nyklippet og får komplimenter? Her kan plakater netop give dig den opmærksomhed!

Plakater i stuen er i dag en almindelig pyntegenstand, hvilket er på sin rette plads.

Stuen er der hvor vi opholder os i fællesskab mest, vi ser tv, spiser, leger, har gæster og hygger. Derfor skal plakater i stuen også være med til at bidrage til alle disse gøremål. Plakater giver stuen dybde og færdiggør et udseende og stil. Stuens plakater bidrager til samtalen, hvor gæster spørger ind til de plakater du har i stuen, eller der hvor folk ligger mærke til at stuen har fået et løft gennem plakater. Du inspirer andre til at give deres stue et løft med nye plakater, blot ved at være bevidst omkring dine plakater i stuen. Hvis du ønsker plakater der skiller sig ud og danner rammen i stuen, så se om jeg ikke har den plakat til stuen du søger.


Billige Plakater


Det er i dag en overvejende ting når man køber plakater, at det skal være billigt. Der er en snæver sammenhæng mellem at det er billigt og man får kvalitet. Det kan sagtens lade sig gøre, det kræver dog et sats og en større arbejdsindsats for at kæde billig og plakater sammen. Hvis man søger en hurtig løsning til en billig penge, bliver kvalitet oftest derefter. Der findes sider hvor du kan få plakater til billige penge, men det gør det ikke unikt. Oftest når plakater er billige er man oftest gået på kompromis med enten blæk, motiv, papir eller noget helt tredje, som sikre at man kan sælge billige plakater. For at sikre at mine plakater er i ordentlig kvalitet, betaler jeg også det ekstra for at sikre plakatens høje kvalitet og det gør det ikke kan gøres billigere end på webshoppen. Så søger man billige plakater er min webshop måske ikke svaret. Dog i modsætning til billige plakater er der kvalitet og unikke plakater på min webshop. Ingen billige plakater, men plakater der holder i mange mange år. Kunst skal ikke være billigt, det skal være af kvalitet.


Små eller store plakater?


Plakater i dag kommer i mange størrelser, små mellem og store plakater. At vælge sit motiv i den rigtige størrelse kan være en jungle at finde rundt i, men dog ikke umuligt.

På min hjemmeside, har jeg plakater op til 70x100 cm. Dette er en rigtig fin størrelse og er valgt ud fra at min daværende kamera ikke kunne trække større plakater. Jeg kunne sagtens trække plakaterne så store at jeg ville gå på kompromis med kvalitet, men det kan jeg ikke få mig selv til. Har en stor faglig stolthed, som gør at mine plakater skal være i høj kvalitet.

Nu har jeg dog fået et nyt kamera som gør at store plakater, altså større end 70x100 cm, vil kunne blive produceret i fremtiden. Så små som store, fortjener plakaten at bliver vist så stort som mulig, dog ikke på bekostning af kvalitet.


Skal jeg vælge en stor plakat?


Som udgangspunkt, når du vælger en plakat, skal du tage det rum det skal hænge i og se på behovet i hvor meget det skal fylde. Et lille rum kræver nødvendigvis ikke store plakater, da der skal være en behørig betragtningsafstand, lidt ligesom et tv, du behøver ikke altid det store tv, da dit rum ikke har behov for det. Dog kan store plakater også giver en wow effekt.


Sælger du plakater med tekst?


Det korte svar er nej. Det lange svar er: Ved der er behov og efterspørgsel på citater og tekst på plakater. En genre der står stærkt på sit eget område. I dag ser man også tekst blive sat på væggen ligesom plakater gør det, begge har deres styrke på hver deres måde. Tekst på plakater er ikke min ekspertise og ikke det der driver værket. Synes at billeder skal inspirere og forføre visuelt og ikke med tekst på plakaten. Min tommelfingerregel er at, hvis du skal beskrive på din plakat med tekst, er budskabet/motivet ikke fængende nok. Dog skal jeg dog aldrig afvise at der i fremtiden, vil komme tekst på nogle af mine plakater. Intet ondt om tekst plakater, tekst er en styrke i sig selv, derfor der stadig findes bøger, men da jeg ser mig selv som visuel kunstner og ikke forfatter, sælger jeg ikke på nuværende tidspunkt ikke plakater med tekst. Så for at summere op, så kan du med tekst læse her og se på mine plakater, at der ikke er tekst.


Retro Plakater


Når man tænker på retro plakater hører det jo i kunstens tegn til en tid hvor man tænker sig tilbage. Dette kan man opleve på flere måder. Det kan være fra en tid hvor man selv befandt sig eller hvor man kan sætte emner ind i en tid og dermed er det retro. F.eks. 1960’erne hvor der var en bestemt stil og genstande derfra er nemt genkendelige. Dette kunne eksempelvis være de let genkendelige plakater fra 60’erne med pigen med coca-cola reklamen eller tuborgmanden i varmen de fleste af os er stødt ind i. Disse plakater er i dag stadig populære, dog ikke så voksende populære, som det før har været. Retro plakater er sindssyge flotte i de rigtige omgivelser, som kan bære retro stilen, som f.eks. et ældre hus underbygger retro plakaterne med omgivelserne eller en ældre restaurant hvor man underbygger retro stemningen med genstande eller plakater derfra.


Er mine plakater retro?


Som udgangspunkt nej, så er mine billeder ikke retro, hverken i tid eller stil, men håber at mine plakater i fremtiden bliver retro og dermed kommer til sin ret ved at definere en bestemt periode i livet. Dette er dog ude af mine hænder og kun tiden vil vise om mine plakater bliver retro. Hvis nogle af mine billeder skulle være retro og nok det eneste der kommer tæt på at være retro, er min sort-hvid plakat med titlen “The veteran car.” dette ville dog være et kreativt bud. Mit fokus ligger på andre områder end retro plakater og jeg tror at for at ting skal blive retro, kræver det at man er heldig og rammer hvad der i fremtiden bliver populært. At arbejde mig hen mod at blive retro ville være spild af tid, da mange aspekter spiller ind og ikke noget jeg kan rette mine plakater hen mod. 


Hvad er vintage plakater?


Vintage er jo noget man oftest forbinder med vin, men definitionen af vintage, er at det er noget ældre og af kvalitet. Når man tænker på billeder eller plakater af vintage, er man oftest tilbage til 1900’erne, lidt før og lidt efter. Vintage billeder er oftest dem man finder i forladte huse eller den ældre generations album. Vintage billeder og plakater er derfor ikke så udbredt og ej så populære, men dog interessante at studere. Plakater af vintage er ikke det foretrukne valg, når der søges på plakater. Dette kan skyldes at vintage stilen, som man i dag definerer på, er af en helt anden stil og metode at fotografere på. Plakater af vintage er nærmest kun af ting, som hørte 1900’erne, som er kendt på høj kvalitet. Det kan f.eks. være en havestol fra starten af 1900’erne, som man i dag har fotograferet og printet som plakat. Mine plakater er ikke vintage, da det er en stil og nærmest en generation jeg ikke beskæftiger mig i. Dog skal vintage ikke fratage dig at studere mine plakater, da mine plakater dog er print af høj kvalitet.


Plakater til Køkkenet


I dag er køkkenet et centrum hvor man mødes og køkkenet er nærmest en intro til resten af hjemmet, dette skal forstås ved at man, som familie eller gæst kort mødes i køkkenet inden ens videre færden i hjemmet. Plakater til køkkenet i dag er normalt og for at give køkkenet finesse og lethed, kan plakater lysne og lette stemningen i køkkenet, plakaten kan løfte et køkken og vise overskud. Plakaten skiller sig oftest flot ud i form af farver og motiv i et ellers stringent køkken. Dette skal forstås sådan at man har jo nærmest standard har køleskab, fryser, ovn, emhætte osv. Her er plakater en styrke, da det bryder mønsteret positivt i køkkenet. I blandt alle disse tunge hvidevarer, bryder en flot plakat til køkkenet sig positivt ud. Hvis du mangler et nyt løft til køkkenet, så tag et kig på mine plakater. Er sikker på at der nok skal være en plakat til netop dit køkken.


Plakater til hjemmet


Når du skal vælge plakater til din ramme og det er tid til at forny hjemmet, så er der flere ting der spiller ind. Hvor store plakater skal det være og hvilken stil har du i hjemmet. Er det til børneværelset, køkkenet eller måske stuen. Uanset hvilken, er der jo en stil i dit hjem. Derudover er der jo farver det spiller ind. Hjemmet kan jo være strømlinet i rene linjer, eller være pyntet med retro elementer i hjemmet. Her skal du se på om det er noget som skal være unikt eller noget alle har og køber. Citater og tekster på plakater er en stil i mange hjem, men det er unik kunst også. Dette kan være i den stil jeg laver, hvor du støtter den lokale kunstner og bidrager til kunstnerens udvikling og samtidig pynter dit hjem. Hvorfor skal jeg købe din plakater?


At købe en plakat er en overvejende handling da det kan være en jungle at finde rundt i. Stil og størrelse osv. er noget man har med i sine overvejelser. I dag kan man købe plakater i store indkøbscenter og boligbutikker, dette er dog et område, som gør at plakater bliver usynlige, for man ser dem gentagne gange bare i forskellige miljøer. Vi fleste kender og køber plakater, som plakaten hvor arbejderne der holder pause på en stålbjælke på toppen af et byggende højhus. Et fantastisk billede, men i takt med at alle køber det og har det i så mange hjem, bliver det mere usynlig end en synlig plakat og dermed mister evnen til at løfte hjemmet. Hjem er noget af det mest trygge og personlige sted vi kender og derfor er det vigtigt at vi køber ting til hjemmet, som vi nyder. Det er det jeg ønsker når du køber plakat fra mig og det ville i hvertfald betyde meget for mig, hvis du ville hænge en af mine plakater i dit hjem. Så når du køber mine plakater, får du personlighed og plakater det skiller sig ud. Du køber altså ikke bare en plakat, du køber en plakat skabt af passion.