AnaniasOlsen.com

Koncept

Idéen bag AnaniasOlsen.com er i bund og grund at have det sjovt. Man skal huske at lege, også som voksen!

Denne leg med fotografiet skaber unikke, flotte, skæve og kreative billeder til din virksomhed. Vi skaber rammerne for et unikt miljø via billeder, som hænger sammen med jeres identitet.

Ananias OIsen

 

Der ses i dag mange billeder, plakater og kanvas rundt omkring i vores virksomheder – men kvaliteten er ofte ringe og usammenhængende. Netop dét vil vi hos Ananias Olsen, gerne gøre op med – vi vil sparke til standarden af den kunst, som vi har hængende i vores virksomhed. Tænk over det, hver eneste dag møder du op og kigger på dine plakater, dine billeder eller hvad du nu har hængende på dine vægge. Skal det ikke være lækkert at kigge på, måske endda inspirerende? Vi vil ikke nøjes og vi mener, at du fortjener det bedste af det bedste – hver dag. Derfor har vi udviklet billeder til dig og dit virksomhed af den højeste kvalitet.

Herunder kan du se hvem Ananias Olsen består af:

 Frederik Libak

 

Billeder med budskaber  

Foruden det kreative univers der er i at skabe kreative og unikke billeder til hjemmet, er den største passion hos os nok at skabe billeder, der kan sætte gang i en debat ved middagsbordet.
Du vil derfor finde flere billeder på vores hjemmeside med enten tydelige eller skjulte budskaber, og mere eller mindre provokerende.

Mulighederne er mange!

Kvalitet

Som beskrevet er kvaliteten altafgørende for os – derfor er det også mig, Ananias Olsen, der udtænker og laver alle billederne på hjemmesiden. Alt du bestiller herfra vil således være en original ”Ananias Olsen”.

Ang. print af plakaterne har jeg valgt en lokal og dansk leverandør fra Odense. Alle plakater bliver kvalitetsikret inden de kommer ud af døren.

Alle plakater printes på kvalitetspapir i form af 235 g. satin.

Historien og manden bag

Alle billeder på AnaniasOlsen.com er udtænkt og lavet af mig, Ananias Olsen – det er således min stil inden for fotografiet der skinner igennem på alle billederne.

Jeg blev i 2017 uddannet som fotograf på medieskolerne i Viborg, som er én af verdens mest anerkendte fotografuddannelser. Kort herefter startede jeg op som selvstændig erhvervsfotograf – et felt som jeg havde meget erfaring med gennem min læretid, og som jeg nød at arbejde med professionelt. Det tog dog ikke lang tid før det gik op for mig, at selvom jeg nød at lave erhvervsbilleder, var det ikke det jeg brændte for 100% - nej det var mere de skæve vinkler, det kreative univers og dét at skabe mine helt egne unikke billeder uden nogle begrænsninger, andet end min egen fantasi.

Derfor blev AnaniasOlsen.com til. Jeg stoppede med ét min selvstændige karriere inden for erhvervsfotografiet, for nu skulle det handle om min virkelige passion – at vise alle hvad jeg har på hjertet, skabe unikke billeder og samtidig skabe nogle samfundsrelevante debatter.