By plakat

En af de kategorier jeg har, er af kategorien by plakat, dette er fordi jeg elsker at rejse og opleve de forskellige temaer i byerne. En by plakat skal vise det smukke fra byen og fremhæve det attraktive fra netop den by. At have en plakat fra en by, kan betyde rigtig meget. Dette kan være fra en ferie, barndomstid eller et helt andet tilhørsforhold, som netop gør at denne by plakat giver værdi. Netop de værdier i at lave en by plakat, gør at jeg nyder at lave denne kategori. At have en by plakat i hjemmet, udstråler ofte en kulturelt udforskende mentalitet, tema og stil.

Udvalgte plakater

      
              399,00 kr+             399,00 kr+            399,00 kr+                 399,00 kr+             
     
    399,00 kr+                         399,00 kr+                        399,00 kr+
Se alle plakater her 

 

Kan jeg finde en plakat af min by?


Dette er ikke noget jeg ikke gør på bestilling, som udgangspunkt. Dette er fordi der skal være et marked for netop at der skal laves en plakat af din by. Dog kan det bestilles som kunstprojekt, så jeg laver en plakat af din by specifikt til dig. Jeg vil virkelig gerne lave en kategori som bare hed plakat by, hvor alle byer kunne være, dette er desværre en næsten umulig opgave, selvom jeg elsker at rejse og opleve. Så for nu har jeg bare en kategori Plakat by hvor jeg laver plakater af det jeg finder interessant. Du skal være velkommen til at kontakte mig på mail, hvis du mener at der kunne være potentiale af at lave en plakat af din by. Dette kan du gøre på kundeservice@ananiasolsen.com.


Hvad kendetegner byplakater?


Kategorien er næsten selvsigende, det er plakater af byer, ergo byplakater. Denne kategori er en populær og stadig voksende område at lave plakat af. En byplakat giver indsigt i et område, som kendetegner en by. Byplakater kommer i mange niveauer og stile, kvalitetsmæssigt. Du kan finde mange byplakater, som er populære og letgenkendelige, dog vante og derfor oftest usynlige. Her er det vigtigt for mig at de byplakater jeg producerer på min webshop, at man kan mærke der er tænkt over motivet, som holder i mange mange år. Så når man ser byplakater fra min webshop ved man der er dybde samt omtanke og ikke bare et “turistbillede” der er taget. Du køber altså kvalitet af byplakater hos mig. Der vil løbende komme flere billeder af byplakater i takt med at verdenen åbnes op og jeg kan igen kan komme ud og rejse. Indtil da tag et kig på mine byplakater.


Hvorfor skal du have plakater af byer?


Mange mennesker i dag nyder at rejse, dog er det begrænset hvor meget vi kan rejse, grundet arbejde, familie osv. Derfor lapper man det hul med plakater af byer. Dette er en måde at vise man ikke kun består af en hjemby, men har lyst og trang til at opleve mange kulturer og byer. Plakater er med til at dulme ens trang, som f.eks. at opleve andre byer, når behovet opstår. Derudover er plakater af byer med til at vise ens personlighed, så man stolt kan vise en opdagelsesrejsendes mentalitet. Plakater af byer skaber også samtaleemner til gæster, samt de kan understrege og tilføje til de byer de har oplevet. Derudover er plakater af byer også med til at understrege den stil der findes i hjemmet. Hvis der er mange genstande fra oplevelser fra byer, kan plakater bidrage til netop dette tema, så den røde tråd færdiggøres med plakater af de byer du har været i og oplevet.Har du en storby plakat på din webshop?


Der er flere storby plakater på min webshop, som jeg har tilføjet fra mine ture til udlandet. At have valgmuligheden for storby plakat er vigtig, for at understrege at jeg elsker at rejse og gerne vil fremhæve storbyer, igennem plakater og dermed vise at en storby plakat kan måles som kunst. Planen er at jeg mere og mere vil sætte en plan for at putte en storby plakat på højsædet i en af mine kategorier, dette er fordi jeg mener at en storby plakat, kan vise og bidrage til kunsten. Hvis en storby plakat kan vække følelser og savn til netop en bestemt storby, så er der også plads til at man kan udvikle et marked for en storby plakat. Der vil løbende blive tilføjet plakater i kategorien storby plakat i takt med verdenen åbnes mere op og jeg kan rejse verdenen tyndt. Tag et kig i mine nuværende plakater og se om der ikke er en storby plakat til netop dit hjem.


Hvorfor plakater af storbyer?


Kloden i dag er så samlet og forbundet gennem internettet og sociale medier. Dermed når vi ser plakater af storbyer, har vi enten set det i en film, dokumentar eller måske selv oplevet netop den storby, så vi har næsten et tilhørsforhold til storbyen. Dette berettiger os i at have en plakat af storbyer. Plakater af storbyer er kendetegn og identificerende med ejerne af plakaten. Dette kan være at man med plakater af storbyer prøver at illustrere et åbent sind til verdenen og at man med en plakat demonstrerer sin kærlighed til storbyer. Vi fleste kender plakater af storbyer, som f.eks. det ikoniske Empire state building fra storbyen New York. Denne plakat er ikonisk og et af de mest populære plakater af storbyer. Selvom dette kun er en bygning der er i fokus, så er det med til at fremhæve New York som storby. Dermed kan en plakat af den kaliber understrege ens tilhørsforhold til New York som storby.