Om AnaniasOlsen.com

Koncept

Idéen bag AnaniasOlsen.com er i bund og grund at have det sjovt. Man skal huske at lege, også som voksen!

Denne leg med fotografiet skaber unikke, flotte, skæve og kreative billeder til dit hjem. Herudover betyder stoltheden i mit fag meget, og jeg går derfor ikke på kompromis med kvaliteten!

Der ses i dag mange billeder, plakater og kanvas rundt omkring i vores hjem – men kvaliteten er ofte ringe. Netop dét vil jeg, Ananias Olsen, gerne gøre op med – jeg vil sparke til standarden af den kunst, som vi har hængende i vores hjem. Tænk over det, hver eneste dag står du op og kigger på dine plakater, dine billeder eller hvad du nu har hængende på dine vægge. Skal det ikke være lækkert at kigge på, måske endda inspirerende? Jeg vil ikke nøjes og jeg mener, at du fortjener det bedste af det bedste – hver dag. Derfor har jeg udviklet billeder til dig og dit hjem af den højeste kvalitet.

 

Billeder med budskaber  

Foruden det kreative univers der er i at skabe kreative og unikke billeder til hjemmet, er den største passion hos mig nok at skabe billeder, der kan sætte gang i en debat ved middagsbordet.
Du vil derfor finde flere billeder på min hjemmeside med enten tydelige eller skjulte budskaber, og mere eller mindre provokerende.

 

Kvalitet

Som beskrevet er kvaliteten altafgørende for mig som kunstner – derfor er det også mig, Ananias Olsen, der udtænker og laver alle billederne på hjemmesiden. Alt du bestiller herfra vil således være en original ”Ananias Olsen”.

Ang. print af plakaterne har jeg valgt en lokal og dansk leverandør fra Odense. Alle plakater bliver således trykt i Odense, hvorefter alle kvalitetsikres inden de kommer ud af døren.

Derfor sendes de selvfølgelig også i beskyttende og solid emballage i form af firkantede æsker i miljøvenligt pap. Herudover bliver plakaterne rullet ind i silkepapir, og kassefyldet der anvendes, er af nedbrydelig materiale (Ja, du kan faktisk spise det, men det anbefaler jeg bestemt ikke).

Alle plakater printes på kvalitetspapir i form af 235 g. satin.

   

  Historien og manden bag

  Alle billeder på AnaniasOlsen.com er udtænkt og lavet af mig, Ananias Olsen – det er således min stil inden for fotografiet der skinner igennem på alle billederne.

  Jeg blev i 2017 uddannet som fotograf på medieskolerne i Viborg, som er én af verdens mest anerkendte fotografuddannelser. Kort herefter startede jeg op som selvstændig erhvervsfotograf – et felt som jeg havde meget erfaring med gennem min læretid, og som jeg nød at arbejde med professionelt. Det tog dog ikke lang tid før det gik op for mig, at selvom jeg nød at lave erhvervsbilleder, var det ikke det jeg brændte for 100% - nej det var mere de skæve vinkler, det kreative univers og dét at skabe mine helt egne unikke billeder uden nogle begrænsninger, andet end min egen fantasi.

  Derfor blev AnaniasOlsen.com til. Jeg stoppede med ét min selvstændige karriere inden for erhvervsfotografiet, for nu skulle det handle om min virkelige passion – at vise alle hvad jeg har på hjertet, skabe unikke billeder og samtidig skabe nogle samfundsrelevante debatter.

   

  Særbestilling og eksklusivt samarbejde

  Foruden ovenstående laver jeg også særbestillinger. Det kan du læse mere om her.